08.30 – 20.00

Palvelut

Asiantuntevaa ja nopea palvelua.

Ohessa lista apteekkimme palveluista

Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Seitsemän veljeksen nettiapteekki palvelee 24/7

Voit noutaa apteekkiostoksesi noutolokerostamme kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Tilaaminen tehdään nettiapteekki.fi verkkokaupan kautta. Kun tilauksesi on noudettavissa, lähetämme sinulle tekstiviestillä lokeron avauskoodin. Tilauksen toimitus noutolokeroon on maksutonta.

Lääkehoidon tarkistuspalvelu sisältää lääkelistan tarkistuksen lisäksi noin puolen tunnin mittaisen tapaamisen farmaseutin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi kokonaislääkitys, yhteisvaikutukset ja varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat sekä lääkkeiden soveltuvuus iäkkäille. Asiakas saa mukaansa kirjallisen yhteenvedon. Palvelu maksaa 15 euroa.

Lääkehoidon arviointi on lääkehoidon tarkistusta laajempi palvelu, joka soveltuu lääkityksen ongelmatilanteiden selvittelyyn. Jos lääkkeiden epäillään aiheuttavan haittavaituksia, lääkitysmuutokset eivät tehoa odotetusta tai kokonaislääkitys huolettaa, voidaan lääkehoidon kokonaisuus arvioida. Arviointi sisältää asiakkaan haastattelun sekä palauteraportit hoitavalle lääkärille ja asiakkaalle. Palvelu on maksullinen.

Apteekissamme on käytössä yhteisvaikutusohjelma, jonka ansiosta asiakkaidemme lääkitystä voidaan tarkastella kokonaisuutena ja huomioida mahdolliset yhteisvaikutukset, lääkeaineyliherkkyydet ja allergiat. Tarvittaessa varmistamme asian hoitavan lääkärin kanssa.

Pyynnöstäsi välitämme lääkärille uusintapyynnön lääkemääräyksistäsi. Uusiminen edellyttää tunnistautumista tai puolesta-asioijan tapauksessa valtakirjaa. Palvelu on maksuton.

Vanhentuneet ja muutoin käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätettä. Kotitalouksien lääkejätteet voi tuoda veloituksetta apteekkiin hävitettäväksi. Elohopeakuumemittarit ja jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix ja Betadine-tuotteet) tulisi kuitenkin erottaa muista lääkejätteistä. Myös ruiskut ja neulat on lajiteltava erikseen. Tabletit ja kapselit tuodaan apteekkiin hävitettäväksi esimerkiksi muovipussissa, lääkepurkit ja pahvikotelot hävitetään kotona eikä niitä tarvitse tuoda apteekkiin. Voiteet ja nestemäiset lääkkeet olisi hyvä palauttaa omissa pakkauksissaan ilman pahvikoteloita. Neulat ja ruiskut tulisi tuoda suljetussa läpinäkyvässä kovassa astiassa, kuten lasipurkissa.

Käyttämättä jääneitä lääkkeitä ei lääketurvallisuussyistä voida palauttaa takaisin myyntiin, vaan ne toimitetaan apteekista ongelmajätelaitokselle.

Tarjoamme käyttöönne laajan valikoiman Yliopiston apteekin JA Töysän apteekin valmistamia ex tempore tuotteita ja yksilöllisiä lääkevalmisteita.

Koulutamme ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvasti voidaksemme toimia asiakkaan paremman terveyden puolesta. Farmaseuttimme ovat hankkineet erityisosaamista mm. astman, diabeteksen sekä sydänsairauksien lääkehoidosta.

Diabetesyhdyshenkilön puoleen voitte kääntyä diabetekseen ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä. Häneltä saatte maksutta myös sairauteen vaikuttaviin elintapoihin liittyvää neuvontaa ja oheismateriaalia. Vaikka ette sairastaisi diabetesta, kannattaa apteekkiin tulla tekemään riskitesti, jonka avulla selviää alttiutenne sairastua aikuistyypin diabetekseen.

Laadimme apteekissamme Schengen-todistuksen tullia varten, kun matkustatte Schengen-valtioon ja otatte matkalle mukaan PKV-lääkkeitä, huumausaineiksi tai psykotrooppiseksi aineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Kirjoitamme Schengen-todistuksen Seitsemän Veljeksen Apteekista ostetuista lääkkeistä. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä. Schengen-todistus on Schengen-maissa käytettävä virallinen dokumentti, jolla alueella liikkuva yksityishenkilö voi osoittaa esim. viranomaiselle, että hänellä on oikeus pitää hallussaan ko. lääkkeitä.

Schengen-todistuksen hinta on apteekissamme 10,00 €/kpl (ensimmäinen), 5,00 €/kpl (samalla kerralla tehdyt muut Schengen todistukset)

Lisätietoa Schengen-todistuksesta löydätte Fimean sivuilta.

Hoitokodeille, kotisairaanhoidolle ja yksityissairaaloille tarjoamme modernin ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin Easymedin, jonka avulla voitte tehdä lääketilaukset suoraan toimipisteestänne helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Halutessasi mittaamme verenpaineesi, palvelumaksu on 2 euroa.